Beste leden van KC De Batouwe,

Afgelopen dinsdagavond heeft premier Rutte een verlenging aangekondigd tot en met minimaal dinsdag 9 februari 2021. Een klein lichtpuntje is een lichte daling van het aantal besmettingen, echter nog niet overtuigend snel genoeg.

Dit betekent dat voor KC De Batouwe dezelfde lockdown-regels blijven gelden en dat de trainingen helaas in ieder geval geen doorgang kunnen vinden tot woensdag 10 februari aanstaande. De inschrijvingen die inmiddels zijn gedaan schuiven automatisch mee.

Op dinsdag 2 februari kijkt en beoordeelt het kabinet of er voldoende bewijs is voor wat betreft een verdere afname in de besmettingen en naar de genomen maatregelen. Wij komen dan bij jullie terug met het bericht wat dit voor consequenties heeft voor onze trainingen. Laten we hopen dat de maatregelen effect hebben en dat we dan eindelijk weer samen aan de slag kunnen!

Mocht iemand op basis hiervan toch geen training (meer) te willen gaan volgen: Neem contact op met Bert over de teruggave van het cursusgeld (penningmeester@kcdebatouwe.nl)

Groeten namens de instructeurs en het bestuur van KC De Batouwe