Beste leden van KC De Batouwe,

We hebben, na een lange tijd, weer goed nieuws!

Op basis van de persconferentie van afgelopen vrijdag 14 januari mogen we weer gaan trainen.

We hebben nog even voorbereidingstijd nodig, de planningen en lesindelingen worden nu gemaakt en de eerste training zal weer starten op woensdag 26 januari.

Natuurlijk zijn de corona-maatregelen nog niet volledig opgeheven, zowel binnen als buiten verzoeken wij u anderhalve meter afstand van elkaar te houden (onder die voorwaarde is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel als u dat prettiger vindt). Als u naar binnen wilt (om te trainen, koffie te halen of van het toilet gebruik te maken) moet u een geldige QR-code kunnen laten zien.

Het is de verwachting dat het aantal besmettingen verder toe zal gaan nemen. Als u zich niet lekker voelt willen wij u verzoeken om niet naar de trainingen te komen en uzelf via de app of telefoon bij uw instructeur af te melden.

Wanneeer een instructeur ziek is proberen wij zo snel mogelijk een vervanger te zoeken. Wanneer dit niet mogelijk is wordt de les helaas afgelast. Restitutie van lesgeld is dan helaas niet mogelijk.

Op woensdag 20 april houden wij weer onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Ook deze keer zullen wij deze weer schriftelijk houden (hopelijk voor de laatste keer). De stukken ontvangt u per mail en ze zijn dan ook te vinden via het gesloten gedeelte van onze website (te bereiken door in te loggen).

Tot slot vindt u in twee aparte nieuwsberichten ons nieuwe corona-protocol en de planning van de trainingen voor de rest van dit seizoen (tot juli). Voor de volledigheid: mocht er in de tussentijd wijzigend beleid zijn dan vervallen deze documenten. Op onze website en via Facebook wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Mede namens onze instructeurs wensen wij u veel trainingsplezier!

Het Bestuur van KC De Batouwe,

Anja Bajema (coördinator instructie)
Bert van der Mooren (penningsmeester)
Jacomine Verhoef (secretaris)
Werner van den Broek (voorzitter)