Beste (trainende) leden van KC De Batouwe,

U heeft ongetwijfeld de berichtgeving rondom Corona van afgelopen week gevolgd. Een en ander betekent dat wij gedwongen worden om vanaf onze eerst volgende trainingsavond (komende woensdag 10 november 2021) QR-controles te gaan uitvoeren op alle mensen die binnen komen trainen (of naar de kantine gaan).

De schuifdeur aan de voorkant van de manage is de enige deur waardoor u met u hond naar binnen kunt komen. Bij de deur treft u een vrijwilliger van KC De Batouwe aan. Diegene zal uw QR-code scannen met een mobiele telefoon, bij een groene ‘vink’ wordt daarna ook een legitimatiebewijs gevraagd. Wanneer de gegevens op de scan en het identiteitsbewijs overeenkomen kunt u naar binnen. De toiletten zijn alleen via de kantine geopend, om toegang te krijgen moet u helaas ook uw QR-code laten scannen. Mocht u onverhoopt moeten wachten bij de deur, dan vragen wij u onderling anderhalve meter afstand te houden.

De regels zijn opgenomen in het bijgevoegde (aangepaste) corona-protocol en gepubliceerd op de website en ook via Facebook. Wij vragen u dit protocol voor komende woensdag 10 november door te lezen.

Wij vinden het nemen van deze maatregelen erg betreurenswaardig maar ontkomen er helaas niet aan. Wij vragen u dan ook vriendelijk om geen discussies aan te gaan met de vrijwilligers die de QR-codes scannen. Mocht u toch bezwaar willen maken dan kan dat via: voorzitter@kcdebatouwe.nl

Het bestuur van KC De Batouwe