Beste leden,
Zoals jullie weten was er gisterenavond een Algemene Leden Vergadering in De Roskam.
Het allerbelangrijkste agendagonderdeel was het bespreken van het voorstel vanuit het bestuur om onze vereniging te gaan opheffen. Het voorstel hiervoor hebben jullie eerder per mail ontvangen en is ook te vinden op de website. Het voorstel is punt voor punt met de aanwezigen besproken.
Het besluit om onze vereniging te stoppen is unaniem door de aanwezige leden goedgekeurd.
Echter: onze statuten verlangen dat er een opkomst moet zijn van 2/3 van alle leden (circa 150 leden), er waren slechts 17 leden aanwezig. Om een rechtsgeldig besluit te kunnen nemen is het noodzakelijk dat er volgende week woensdag 3 april een tweede ALV wordt georganiseerd. Dan zal met een meerderheid van stemmen van de dan aanwezige leden alsnog een definitief besluit worden genomen. U bent komende woensdag dan ook van harte welkom vanaf 20.00 in de instructieruimte van KC De Batouwe bij de Roskam in Kapel Avezaath.
Wij vinden het als bestuur en instructeurs erg jammer dat wij tot het besluit van opheffing hebben moeten komen maar zien geen andere oplossing meer. Wij danken alle leden en instructeurs voor hun inzet in al die jaren, sinds 1958, en wensen iedereen een mooie vervangende trainingslocatie!
Groeten en tot volgende week woensdag,
Namens het Bestuur en instructeurs van KC De Batouwe,
Werner van den Broek
(Voorzitter)