Rondom Hemelvaart 2022 is er weer de Dag van de Hond. Onder auspiciën van de Raad van Beheer worden er door heel Nederland allerlei activiteiten georganiseerd. Meer info? Zie: Kind & Hond (houdenvanhonden.nl)

Het thema van dit jaar is Kind-Hond. Onze instructeurs van KC De Batouwe hebben een mooie avond georganiseerd op woensdag 25 mei aanstaande met een variëteit aan spelletjes en oefeningen. Je kunt proeven aan de behendigheid met een leuk parcours, een flessenbowling, een bananenzoekspel een rally-O-parcours en nog veel meer! De kinderen kunnen (verkleed!) aan een hondenkeuring waarbij jouw hond wordt beoordeeld maar waar er ook wordt gekeken naar jouw samenspel met de hond en er is smink! Natuurlijk is er ook koffie, thee en ranja!

Op de volgende pagina’s staat veel interessante informatie over Kind-Hond: Kind en hond – houd het veilig5_5 (licg.nl) of RvB_DvdH_Folder_KindHond_04.1_los.indd (houdenvanhonden.nl)

Jullie, ouders en kinderen!, zijn dus van harte welkom op woensdag 25 mei vanaf 19.00 tot 21.00 op onze trainingslocatie aan de Zoelensestraat 43, 4013 CP Kapel Avezaath (PV De Roskam).

Groeten van de instructeurs en het bestuur van KC De Batouwe.