Beste Cursisten van KC De Batouwe,

De afgelopen lesperiode zijn er bij ons door de weersomstandigheden een aantal cursussen op de woensdagavond uitgevallen.

Natuurlijk willen wij, en de instructeurs voorop, het liefst alle cursussen door laten gaan. Soms zijn de weersomstandigheden echter zo slecht dat het voor de gezondheid van de honden niet verantwoord is om de cursus door te laten gaan en de gezondheid van de honden staat bij ons voorop! Dit hebben wij dan ook in ons Huishoudelijk Regelement opgenomen:

Artikel 19. Overige zaken: 1) Wanneer (weers-)omstandigheden daarom vragen (bijvoorbeeld te warm, te koud, onweer) kunnen de instructeurs bepalen dat een cursus niet doorgaat. Hiervan worden de cursisten zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht. Wanneer er sprake is van dergelijke omstandigheden vindt er geen restitutie van lesgelden plaats…

Afgelopen woensdag hebben wij in het bestuur besloten om uit coulance voor twee lessen een restitutie van het lesgeld te doen. Op deze twee dagen hadden de trainingen eigenlijk wel door kunnen gaan omdat de temperatuur daalde of omdat het onweer uiteindelijk uitbleef. Wij moeten ’s middags een besluit voor het niet doorgaan nemen en dan kan het dus zijn dat omstandigheden nog veranderen. We vragen ook hiervoor jullie begrip.

Wilt u gebruik maken van de restitutie van 10 euro (voor twee lessen) dan kunt u dit doen door een mail te sturen naar: penningmeester@kcdebatouwe.nl onder vermelding van uw naam en uw bankrekeningnummer. Bert zal dan het geld naar u overmaken.

Woensdag 28 september starten we met het seizoen 2022/2023, we hopen jullie allemaal weer te zien!

Veel trainingsplezier namens het bestuur en de instructeurs van KC De Batouwe