Puppy cursus

Puppy’s zijn bij ons welkom vanaf 8 weken. Het entingsschema moet kloppen en de pup heeft zijn tweede enting dus al gehad.

Mocht de pup nog erg moeten wennen en alles heel spannend vinden dan kun je ook iets later starten en kom je de eerste les gewoon even samen kijken of zonder pup.

In deze cursus leren we de pups de basisvaardigheden. Dit wordt afgewisseld met spelelementen, hersenwerk en speuroefeningen.

Nieuw zijn: verantwoord samen spelen: We geven uitleg over hoe je de pup op een verantwoorde en veilige manier met een andere pup kan laten spelen. De pups mogen dan ook even spelen met een andere pup. De instructeur kijkt hier welke pups het beste samen kunnen spelen.

We geven in deze cursus ook een socialisatieles in het bos.  We gaan naar een dierenparkje waar we de pup indrukken laten opdoen in een nieuwe omgeving met verschillende leuke spelelementen. Dit is een kort rondje, waar we ook wat leuke foto’s gaan maken van de pup.

We trainen in kleine groepjes, 4 combinaties per groep, hierdoor kunnen we voldoende aandacht geven. Na elke les ontvang je info via de mail over wat er zoal behandeld is tijdens de les en ook nog aanvullende informatie.

Je kunt je naast deze cursus ook aanmelden voor de workshop “Welkom Pup”.

De cursus wordt verzorgd door een kynologisch instructeur en die heeft hiernaast nog een cursus gevolgd speciaal gericht op pups.

We sluiten deze cursus af met een deelname certificaat.