Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/04/2020 - 29/04/2020
18:30 - 20:00

Locatie
Manege 'De Roskam'


Niets is leuker dan dat uw kind en hond de beste maatjes zijn. Heerlijk samen zoek- balspelletjes doen, of gewoon gezellig samen zijn. Maar kan dit ook? Ja hoor dat kan zeker.
Binnenkort starten wij een cursus kind en hond, waarin uw kind op een verantwoorde en veilige manier leert om te gaan met de hond. Het doel van deze cursus is dat zowel het kind als de hond respect voor elkaar krijgen en dat uw kind de lichaamstaal van de hond leert te herkennen en begrijpen.

Deze cursus is geschikt voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar. Tijdens deze cursus leert uw kind de omgangsregels tussen kind en hond. Wat kan wel of wat kan beslist niet. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren herkennen van het gedrag van uw hond en andere honden. Er wordt aandacht besteed aan het aanleren van de basiscommando’s en leuke geschikte spelletjes voor kind en hond. Kortom een leuke leerzame cursus met veel gevarieerde oefeningen en waar plezier voorop staat.

De cursus kind en hond bestaat uit 5 lessen van 45 minuten voor slechts € 25,- . Omdat wij met kleine groepen werken en er twee instructeurs aanwezig zullen zijn, is er voldoende aandacht voor eventuele vragen en begeleiding. Na afloop van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat. De eerste les is op woensdag 1 april vanaf 18:30 uur. De bedoeling is dat slechts een kind per hond meeloopt. Wisselen van kind (broertje of zusje) is helaas niet mogelijk. Om deel te mogen nemen aan deze cursus moet de hond wel sociaal zijn naar mensen en andere honden.

Enthousiast geworden? Schrijf u dan snel in er zijn slechts enkele plekken beschikbaar. U kunt zich inschrijven via de website. Na inschrijving ontvangt u een informatieboekje van ons.

Nog niet helemaal zeker of wilt u misschien nog iets weten, neem dan contact op met Anja van der Mooren-Bajema. Zij is telefonisch te bereiken op 06-24250352 (graag bellen na 13:00 uur) of per email: anjab@kcdebatouwe.nl


Inschrijfmogelijkheden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.