Beste leden,

Vanavond hebben we in het bestuur de nieuwe corona-maatregelen van afgelopen dinsdag besproken.
De samenvatting van de maatregelen is dat wij alleen nog maar in groepen van maximaal 2 cursisten mogen trainen (binnen alle hygiëne eisen die sowieso gelden).
Het lukt ons niet om hiervoor schema’s rond te krijgen. We hebben daarom helaas moeten besluiten om tot het einde van dit jaar geen trainingen gehoorzaamheid en behendigheid meer te geven.

Echter: er zijn twee groepen waarvoor het erg belangrijk is (in verband met onder andere socialiseren) dat hun trainingen doorgaan. Dit zijn (op de dinsdag en woensdag):

  • de puppy’s
  • de prive-combinaties (honden en hun baasjes die bijzondere aandacht nodig hebben.)

De mensen die in deze groepen vallen zullen afzonderlijk door een instructeur worden benaderd (over onder andere het tijdstip).
Voor de overige groepen geldt dat er tot het einde van het jaar dus jammer genoeg geen trainingen meer zullen zijn. We vragen hiervoor jullie begrip. Het afnemen van examens zal ook niet mogelijk zijn. We zijn wel aan het werk om alle deelnemers een bijzonder bewijs van deelname te verstrekken.

Wij proberen de trainingen weer op te starten op dinsdag 5 en woensdag 6 januari 2021. Dan begint (als de maatregelen dat natuurlijk toelaten), het tweede gedeelte van het seizoen 2020/2021. Dit betekent dat het hele seizoen twee weken opschuift. De aangepaste trainingsplanning zal binnenkort op de website worden gepubliceerd.

Houd aub voor de laatste ontwikkelingen de website en/of facebook in de gaten.

Veel sterkte en zorg goed voor elkaar,

Het bestuur van KC De Batouwe