De afgelopen week zijn we met het bestuur druk geweest met de gevolgen van de persconferentie van Rutten van 13 oktober jl.

Er is veel gesproken en gecorrespondeerd met collega KC’s, maar vooral met de gemeente Tiel en de Veiligheidsregio Gelderland Zuid. Zij zijn ons allemaal zeer behulpzaam geweest.

Vraag ons niet waarom bepaalde regels van kracht zijn, wij hebben er (vaak) ook geen antwoord op. Feit is dat we binnen met maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn en dat we binnen en buiten in groepjes met maximaal 4 cursisten + 1 instructeur mogen trainen. De groepjes moeten onderling van elkaar gescheiden zijn en tussen de groepjes en de groepsleden onderling moet altijd anderhalve meter afstand worden gehouden. Daarnaast zijn de inmiddels ‘normale’ hygiëneregels ook nog steeds van toepassing.

Iedereen wordt door zijn of haar instructeur op de hoogte gebracht van uw, eventuele, trainingstijd. Na de herfstvakantie van deze week starten we dan weer op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober.

In de bijlage treffen jullie de laatste versie van het corona-protocol aan. Lees dit aub goed door en houd onze website en/of Facebook-pagina in de gaten want er kunnen zomaar weer wijzigingen zijn…

Het bestuur en de instructeurs willen alle hartelijk bedanken voor jullie flexibiliteit en het vertrouwens in ons. We willen graag op een veilige manier samen met jullie werken aan de ontwikkeling van jullie honden!

Het bestuur en instructeurs van KC De Batouwe