Beste leden,

We hebben weer ruimte gekregen. Als we buiten gaan trainen, in groepen van maximaal 4 cursisten, ons houden aan de avondklok en alle corona-eisen: Dan mogen we weer!

Donderdagavond hebben we bestuursvergadering gehad en we hebben daar besloten dat we vanaf dinsdag 23 maart weer gaan trainen. In ieder geval starten we met de gehoorzaamheid, heel snel horen jullie of dat ook geldt voor de behendigheid.

Onze bestuursleden Anja en Bert gaan de komende dagen de planning in elkaar draaien, dit is echt een puist werk. Om de (kleinere) groepen te spreiden willen we gaan trainen op dinsdagavond, woensdagochtend en woensdagavond. Jullie ontvangen een mail waarin jullie voorkeur wordt gevraagd. Hieronder staat alvast het trainingsschema weergegeven tot de zomer. We kijken op een later tijdstip hoe (en onder welke voorwaarden) we de zomer-periode gaan invullen.

Natuurlijk moeten we ons houden aan alle voorwaarden, daarom is ook ons corona-protocol aangepast (zie volgend bericht). Het vriendelijke verzoek om hier voor de start van de trainingen kennis van te nemen.

We zijn blij dat we weer kunnen gaan starten, we zien elkaar snel weer bij De Roskam (Buiten!). Veel trainingsplezier allemaal!

Groeten namens het Bestuur en instructeurs van KC De Batouwe